SEGMEN : AKU CINTA RASULULLAH



Assalamualaikum !! 

memandangkan esok Hari Kelahiran Rasulullah.. 

JOM kita meriahkan dengan selwat dan salam keatas baginda dan keluarga baginda

jadi aku nk buat segmen khas sempena Maulid Rasulullah ni

Syarat2nya

1. Follow blog aku ni

2. follow blog member aku lak - > KLIK SINI

3. Like KLIK SINI & page INI

4. Buat entri bertajuk "SEGMEN : AKU CINTA RASULULLAH "

nyatakan apa kisah atau peribadi rasulullah yang begitu terkesan dlm diri korang dan korang pegang sampai skrang .

5. tinggalkan link kat bahagian komen ya .

Pemenang :

akan di pilih oleh pak cik random . dan akan tersenarai dlm bloglist aku nnt

tarikh tutup :

23 Januari 2014

tu jer.. senangkan..jom semarakkan cinta rasulullah..

sayang rasul kerana ALLAH .

p/s : kalau non-muslim nak join..di alu-alukan ya !! thankz :)
loading...

0 comment... add one now