16 Permainan Outdoor yang Mengujakan !


Hai ,

OUTDOOR GAME | Selalunya, budak2 sekarang atau lebih mudah pelajar2 universiti selalu suka outdoor game. betul tak ? macam-macam korang buat, panjat gunung la,escape plan la dan macam-macam lagi.

Agak-Agak korang la kan, korang dah try ke 16 Permainan outdoor macam yang ditunjukkan kaan dalam link tu ? ke ada yang belum ? aku tak try lagi, sebab tu aku tanya korang tu, hehehe aku lak suka aktiviti style jungle trecking tu. sebab sambil2 mendaki gunung boleh tengok alam sekitar kaann.

kalau korang dah buat 16 permainan outdoor tu, korang memang ohsome weh. terbaikk. kongsi la sikit gambar korang tu ngan aku. boleh la aku jeles2 kan. hahaha

kalau tak caya . Klik 16 Permainan outdoor yang Mengujakan ! 

loading...

2 comments.. read them below or add one

Zizie Zack Zizie Zack September 9, 2015 at 2:24 PM
jom ubai.. wat xtvt outdoor. hehe