Anakku Diva Episod 3 !

Depa bergaduh lagi ! itu yang aku boleh simpulkan dalam episod kali ini. hahaha keja bergaduh ja adik beradik ni. depa bergaduh pasal mark . depa bergaduh berebut kotak pensel, depa bergaduh pasal tempat kerja.

tapi apa yang berlaku  adalah pakcik diorang iaitu rakan kongsi ayah kepada 6 anak dara ini telah merancang untuk menjatuhkan ayah mereka. dia dan seorang perempuan telah merancang rancangan ini. tapi dalam episod in baru di peringkat awal lagi.
Drama anakku diva
gambar sumber : moviedramatube.blogspot.com
selain dari rancangan tersebut, depa yang 6 orang yang dok hingaq biangaq ni pun plan juga. plan nak pisahkan mak ayah depa.nak tau depa plan apa ? depa plan yang depa nak bersatu 6 beradik tapi pada masa yang sama depa nak pisahkan mak ayah depa.

kesian weh , dekat mak ayah depa. apa yang jadi selepas tu ? kena tunggu episod ke 4 lak. haha

sekian.
Anakku Diva Episod 3 ! Anakku Diva Episod 3 ! Reviewed by ubai ismail on 9:44:00 PM Rating: 5

2 comments

  1. tak sempat nak tengok...


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

    maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

    ReplyDelete

Break