BLOG BUDAK GEMUK TERSENARAI DALAM BLOGLIST YAYACENDANA.COM !

Alhamdulillah, hari ini aku dah baik sikit dari demam, jadi aku tulis kembali dekat blog yang serba putih dan cantik ini . haha nampak tak aku angkat bakul sendiri. hehe ehh mana bakul tu ? ok hambar.

baik, aku nak kongsikan, yang blog budak gemuk ni telah tersenarai dalam bloglist best untuk blog yaya cendana.com. terima kasih yaya sebab memilih blog yang baru ini untuk di letakkan dalam bloglist tersebut.

bloglist yayacendana.com

Kepentingan bloglist kepada sesebuah blog amat-amatlah banyak. orang yang singgah ke blog yang letakkan blog list akan mudah untuk blogwalking berbanding kita post dekat facebook dan twiiter.Bloglist juga memudahkan kita dapata traffic blog ke blog kita.

kalau korang belum letak blog korang dalam mana-mana bloglist blogger. better cari dan join kontes yang di lakukan. semakin banyak korang letak bloglist korang dekat blog lain . semakin mudah korang dapat backlink ke blog korang.

tapi yang utamanya adalah persahabatan dengan kawan-kawan blogger. bukan nak kejar traffic semata-mata tau. jom yang mana belum follow blog yayacendana.com . Pi terjah dan follow blog yayac tau !

sekian.

1 comment... add one now

yaya cendana yaya cendana January 8, 2016 at 11:11 AM
assalamualaikum..tahniah yek... :)
btw..mai laa join segmen ni pulak ^_^

http://www.yayacendana.com/2016/01/segmen-blogwalking-yaya-cendana.html