Jom Tambah Follower Blog 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Insyaallah, kali ini BG nak join segmen Bro HH. hehe sebelum ni, saya pernah join segmen bro HH, tapi saya guna blog yang lagi satu. tapi kali ini , saya bagi peluang blog kedua saya ini untuk join segmen juga.

Blog Budak Gemuk Berbicara atau saya selalu gunakan BG merupakan blog yang telah lam wujud, cumanya kekangan masa yang menyebabkan blog ini agak ketinggalan dari segi viewers dan followers. Blog ini juga bersifat personal dan lebihmenceritakan mengenai pendapat peribadi mengenai isu-isu yang berlegar dalam masyarakat.

Sasaran saya untuk blog ini, Follower blog melebihi angka 50 orang , dan dapat pembaca setia yang rajin singgah ke blog ini. saya juga berharap, blog ini tersenarai dalam bloglist,kawan-kawan yang join segmen yang bro HH buat ini. kalau ada yang sudi letak, tolong komen di bawah, dan saya akan letakkan di blog ini juga.Win-win situation kan.

hahaha, dah macam promot blog dah. hehe Selamat bersegmen semua ! ^^


Jom Tambah Follower Blog 2016 Jom Tambah Follower Blog 2016 Reviewed by ubai ismail on 11:38:00 PM Rating: 5

21 comments

  1. Salam ukhuwah & salam perkenalan,
    Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
    SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)

    Jemput singgah blog yumida:
    http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini sambil follow2..

    Good luck..Mimi pun join..hehehe

    http://mimirheem.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_1.html

    ReplyDelete
  3. Hai..singgah dari segmen yang sama dan da follow..good luck ye!!

    http://www.qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  4. singgah dr segmen yg sama done follow #31 , selamat bersegmen =)

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama : follow #32

    http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  6. Hai.. singgah dari segmen yang sama, done blogwalking N follow :-)

    http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  7. good luck, saya dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  8. om follow sini #30, datang dari segmen yang sama

    http://ombakbergigis.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

    ReplyDelete
  10. Good luck ye, selamat maju jaya.

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam follow lah ye. No 35.

    http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  12. oqang penang mai balaih kunjungan drpd segmen yg sama nahh .. =)

    ReplyDelete
  13. hi! salam perkenalan..;)
    husna singgah dari segmen yg sama..dah siap follow..

    ReplyDelete
  14. Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

    http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  15. salam ukhwah. Semoga berjaya di dunia dan akhirat.

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan dari segmen sama

    ReplyDelete
  17. hai gud luck awak :) saya dari segmen yg sama, sy singgah dan follow.ada masa visit blog saya.tq

    ReplyDelete
  18. Haluuu .. terima kasih ye sbb sudi join segmen simple ni dari bro HH.
    Harap apa yang diimpikan dalam dunia blog akan tercapai hendaknya.

    inFamous House Husband Blogger

    ReplyDelete
  19. hai,dr segmen yg sama, smoga apa yg impikan tercapai.follow sini juga
    http://jepunmari2.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete

Break