Jom Tambah Follower Blog 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Insyaallah, kali ini BG nak join segmen Bro HH. hehe sebelum ni, saya pernah join segmen bro HH, tapi saya guna blog yang lagi satu. tapi kali ini , saya bagi peluang blog kedua saya ini untuk join segmen juga.

Blog Budak Gemuk Berbicara atau saya selalu gunakan BG merupakan blog yang telah lam wujud, cumanya kekangan masa yang menyebabkan blog ini agak ketinggalan dari segi viewers dan followers. Blog ini juga bersifat personal dan lebihmenceritakan mengenai pendapat peribadi mengenai isu-isu yang berlegar dalam masyarakat.

Sasaran saya untuk blog ini, Follower blog melebihi angka 50 orang , dan dapat pembaca setia yang rajin singgah ke blog ini. saya juga berharap, blog ini tersenarai dalam bloglist,kawan-kawan yang join segmen yang bro HH buat ini. kalau ada yang sudi letak, tolong komen di bawah, dan saya akan letakkan di blog ini juga.Win-win situation kan.

hahaha, dah macam promot blog dah. hehe Selamat bersegmen semua ! ^^


{ 21 comments.. read them below or add one }

Yumida Huda Yumida Huda January 2, 2016 at 4:52 PM
Salam ukhuwah & salam perkenalan,
Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)

Jemput singgah blog yumida:
http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
Mimi Kyumi Mimi Kyumi January 2, 2016 at 8:38 PM
Singgah sini sambil follow2..

Good luck..Mimi pun join..hehehe

http://mimirheem.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_1.html
Ms Qiya Saad Ms Qiya Saad January 3, 2016 at 9:22 AM
Hai..singgah dari segmen yang sama dan da follow..good luck ye!!

http://www.qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
lyana ishak lyana ishak January 4, 2016 at 3:48 PM
singgah dr segmen yg sama done follow #31 , selamat bersegmen =)
ana halim ana halim January 4, 2016 at 5:55 PM
singgah dari segmen yang sama : follow #32

http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
Elvina Jane Elvina Jane January 5, 2016 at 12:49 AM
Hai.. singgah dari segmen yang sama, done blogwalking N follow :-)

http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
Raihanah Ahmad Raihanah Ahmad January 5, 2016 at 12:41 PM
good luck, saya dari segmen yang sama.
ombak bergigi ombak bergigi January 6, 2016 at 9:49 AM
om follow sini #30, datang dari segmen yang sama

http://ombakbergigis.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
Hisham Mohamad Hisham Mohamad January 7, 2016 at 8:47 AM
salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...
aynora nur aynora nur January 7, 2016 at 10:03 AM
Good luck ye, selamat maju jaya.
Abam Kie Abam Kie January 7, 2016 at 1:27 PM
Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam follow lah ye. No 35.

http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
lyana ishak lyana ishak January 7, 2016 at 8:40 PM
oqang penang mai balaih kunjungan drpd segmen yg sama nahh .. =)
husna zahidi husna zahidi January 8, 2016 at 4:15 AM
hi! salam perkenalan..;)
husna singgah dari segmen yg sama..dah siap follow..
cikpinz cikpinz January 8, 2016 at 10:29 AM
Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
Don Ayhan Don Ayhan January 8, 2016 at 5:04 PM
salam ukhwah. Semoga berjaya di dunia dan akhirat.

http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html
Asya Atien Asya Atien January 13, 2016 at 9:30 AM
salam perkenalan dari segmen sama
Mamaku Bidadari Mamaku Bidadari January 13, 2016 at 1:37 PM
hai gud luck awak :) saya dari segmen yg sama, sy singgah dan follow.ada masa visit blog saya.tq
Hasrul Hassan Hasrul Hassan January 15, 2016 at 5:40 AM
Haluuu .. terima kasih ye sbb sudi join segmen simple ni dari bro HH.
Harap apa yang diimpikan dalam dunia blog akan tercapai hendaknya.

inFamous House Husband Blogger
Zie Azi Zie Azi January 28, 2016 at 9:59 AM
hai,dr segmen yg sama, smoga apa yg impikan tercapai.follow sini juga
http://jepunmari2.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html