Jom Tambah Follower Blog 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Insyaallah, kali ini BG nak join segmen Bro HH. hehe sebelum ni, saya pernah join segmen bro HH, tapi saya guna blog yang lagi satu. tapi kali ini , saya bagi peluang blog kedua saya ini untuk join segmen juga.

Blog Budak Gemuk Berbicara atau saya selalu gunakan BG merupakan blog yang telah lam wujud, cumanya kekangan masa yang menyebabkan blog ini agak ketinggalan dari segi viewers dan followers. Blog ini juga bersifat personal dan lebihmenceritakan mengenai pendapat peribadi mengenai isu-isu yang berlegar dalam masyarakat.

Sasaran saya untuk blog ini, Follower blog melebihi angka 50 orang , dan dapat pembaca setia yang rajin singgah ke blog ini. saya juga berharap, blog ini tersenarai dalam bloglist,kawan-kawan yang join segmen yang bro HH buat ini. kalau ada yang sudi letak, tolong komen di bawah, dan saya akan letakkan di blog ini juga.Win-win situation kan.

hahaha, dah macam promot blog dah. hehe Selamat bersegmen semua ! ^^


21 Comments

avatar

Salam ukhuwah & salam perkenalan,
Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)

Jemput singgah blog yumida:
http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

avatar

Singgah sini sambil follow2..

Good luck..Mimi pun join..hehehe

http://mimirheem.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_1.html

avatar

Hai..singgah dari segmen yang sama dan da follow..good luck ye!!

http://www.qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

avatar

Good luck, dah follow sini.

avatar

singgah dr segmen yg sama done follow #31 , selamat bersegmen =)

avatar

singgah dari segmen yang sama : follow #32

http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

avatar

Hai.. singgah dari segmen yang sama, done blogwalking N follow :-)

http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

avatar

good luck, saya dari segmen yang sama.

avatar

om follow sini #30, datang dari segmen yang sama

http://ombakbergigis.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

avatar

salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

avatar

Good luck ye, selamat maju jaya.

avatar

Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam follow lah ye. No 35.

http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

avatar

oqang penang mai balaih kunjungan drpd segmen yg sama nahh .. =)

avatar

hi! salam perkenalan..;)
husna singgah dari segmen yg sama..dah siap follow..

avatar

Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

avatar

salam ukhwah. Semoga berjaya di dunia dan akhirat.

http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html

avatar

salam perkenalan dari segmen sama

avatar

hai gud luck awak :) saya dari segmen yg sama, sy singgah dan follow.ada masa visit blog saya.tq

avatar

Haluuu .. terima kasih ye sbb sudi join segmen simple ni dari bro HH.
Harap apa yang diimpikan dalam dunia blog akan tercapai hendaknya.

inFamous House Husband Blogger

avatar

hai,dr segmen yg sama, smoga apa yg impikan tercapai.follow sini juga
http://jepunmari2.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Click to comment