Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Insyaallah, kali ini BG nak join segmen Bro HH. hehe sebelum ni, saya pernah join segmen bro HH, tapi saya guna blog yang lagi satu. tapi kali ini , saya bagi peluang blog kedua saya ini untuk join segmen juga.

Blog Budak Gemuk Berbicara atau saya selalu gunakan BG merupakan blog yang telah lam wujud, cumanya kekangan masa yang menyebabkan blog ini agak ketinggalan dari segi viewers dan followers. Blog ini juga bersifat personal dan lebihmenceritakan mengenai pendapat peribadi mengenai isu-isu yang berlegar dalam masyarakat.

Sasaran saya untuk blog ini, Follower blog melebihi angka 50 orang , dan dapat pembaca setia yang rajin singgah ke blog ini. saya juga berharap, blog ini tersenarai dalam bloglist,kawan-kawan yang join segmen yang bro HH buat ini. kalau ada yang sudi letak, tolong komen di bawah, dan saya akan letakkan di blog ini juga.Win-win situation kan.

hahaha, dah macam promot blog dah. hehe Selamat bersegmen semua ! ^^