SINOPSIS DRAMA ANAKKU DIVA EPISOD AKHIR (13)


EPISOD AKHIR DRAMA ANAKKU DIVA - Dalam Episod ini, Hussin dan Zahra di tangkap, mereka di kurung di rumah usang di dalam hutan. Omar dan Dayana yang menculik mereka. Mereka inginkan rekod atau file projek milik hussin. Sebenarnya file yang mereka curi hanyalah file fotocopy yang di buat oleh hussin.simpanan asal ada di tangan Hussin.

Emi di tugaskan oleh omar untuk membawa file ke rumah berkenaan,tetapi mereka bimbang kerana mereka berenam perempuan jadi Kenanga mengajak friediey sekali ke sana. baru selamat rasanya. Di sana mereka di bahagikan oleh beberapa kumpulan .

SINOPSIS DRAMA ANAKKU DIVA EPISOD AKHIR (13)
gmbar sumber fb tv3


Tetapi kumpulan amanda,melati dan orked berjaya di tangkap oleh Dayana dan mereka di kurung di dalam bilik lain. Melati dan Emi pula masih berurusan deng omar untuk kontrak tu. korang mesti tahu perangai depa macam mana. berletiaq tak habis-habis .

Firdiey pula dalam senyap dia masuk ke dalam rumah tersebut dan melepaskan ibu dan ayah mereka. Orked pula yang tidak diikat oleh Dayana melaksanakan idea kakak-kakanya iaitu menakut-nakutkan dayana. Dia make up dirinya seperti hantu dan berjaya menakutkan dayana .dia lari meninggalkan rumah tersebut.

Omar pulak tidak berjaya melarikan dokument atau file tersbut.dia di pukup secara berjemaah oleh keluarga anakku diva itu.di akhir episod , Firdiey datang untuk meminang kenanga. Emi berkorban perasaannya demi keluarganya dan dia tidak kisah firdiey kawin dengan kenanga.

Akhirnya keluarga ini hidup bahagia dan aman damai. TIBA-TIBA !

Muncul seorang perempuan di halaman rumah mereka ketika mereka bersantai. dan dia mengenali semua keluarga hussin dan anak nya yang 3 orang itu. Dan emi berkata " mama " . TAMAT

Cerita ni memang ending dia macam tu, aku pun terkejut juga. frust menonggeng tengok cerita tergantung macam ni. hahaha  aku rasa nanti akan ada sambungan kot cerita ni nanti. kita tunggu dan lihat ya .:)

sekian.

loading...

0 comment... add one now