SENARIO KEMBALI DENGAN #SENARIOUNION


Bila Sebut sahaja perkataan SENARIO , pastinya terlintas wajah azlee,wahid,apek , yasin dan lan petpet di minda kita. Insan-insan ini membuatkan kita gelak ketawa satu masa dahulu dan tetap di ingati sampai sekarang .

Siapa pula SENARIOUNION ?

Mereka adalah senario yang anda kenal cumanya nama bertukar . Tak silapa ku , Nama Senario adalah milik TV 3 jadi dia tak leh di gunakan lagi.aku tahu pun sebab aku keep update juga dengan Senario ni. maklumlah peminat setia kan. hehe

untuk maklumat Lanjut mengenai SENARIOUNION yang akan menemui kita semua tidak lama lagi, korang boleh dapatkan maklumat melalui :

Facebook : Saiful Apek
Twitter : Saiful Apek .

Buat masa ini aku dapat update pun dari apek la. dia rajin update twitter dengan hashtah #senariounion. tak sabar pulak menanti kehadiran senario  :)


loading...

1 comment... add one now

najwa zahid najwa zahid February 3, 2016 at 2:08 PM
wah. rindu zmn bdk2 dulu. suka dgr lagu diorg time hbis rncgn senario tu