KENAPA DENGAN INTERNET BURUNG HANTU ?

MASALAH INTERNET BURUNG HANTU I Pagi tadi, aku mengalami satu situasi yang agak mencemaskan apabila aku asyik melayari internet menggunakan Internet Burung Hantu Celcom . Situasi cemas ini bukan seperti cerita hantu- cerita hantu di televisyen mahupun di google. ia hanyalah satu kisah misteri aku yang kehilangan data internet sebab internet burung hantu aku tak berfungsi.

MASALAH INTERNET BURUNG HANTU
adehhh, 1 gb data wehh hilaangg.. gila-gila gila gila. aku tengok data lepas celcom hantar mesej yang quota dah habis. padahal sebelum ini, aku guna internet burung hantu boleh je. aku download bnyak juga video sebelum ni, tak pulak jadi macam ni. waah sakit pulak hati aku dengan internet burung hantu ni.

korang pernah alami benda ni ? kalau lah dapat refund balik internet yang hilang tu kan best. dahlah internet wifi dekat rumah pun dah jadi siput sedut. kejap ada, kejap tak da. haaihh. susahlah nak buat kerja macam ni.

bila kerja perlukan internet maka, jadilah macam ni. melangut sahaja lah jawabnya

sekian.

sorry aku membebel pulakss.


0 comment... add one now