MUZIK VIDEO SUDAH KU TAHU BY PROJECTOR BAND !

Projector Band Official Music Video I Lagu baru yang menjadi siulan ramai selepas lagu Akim and the Majestret adalah lagu Sudahku tahu by Projector Band.Entah kenapa lagu ini mendapat tempat di kalangan pendengar. tetapi bagi aku, lagu ni sedap kerana music dia style zaman dahulu. hehe mula-mula aku ingat lagu ni Ezad Lazim yang nyanyi. rupa-rupanya bukan. hehe

MUSIC VIDEO PROJECTOR BAN, SUDAH KU TAHUhttp://lynk.my/pGTX

Baru-baru ini Projector band telah keluarkan official music video mereka untuk lagu Sudah ku tahu . Jom tengok Music video Sudah Ku tahu by Projector band .

MUZIK VIDEO SUDAH KU TAHU BY PROJECTOR BAND

apa pendapat korang mengenai Music video Sudah ku tahu by Projector band ni ?
sekian 
p/s : Kita semua ada ibu, pernah tak kita terfikir kisah di sebalik menjadi seorang ibu ? jom tengok ini sebgaia menghargai ibu kita . tengok di sini

1 comment... add one now

yaya cendana yaya cendana May 30, 2016 at 4:42 PM
hihii...ade kisah lagu ni..hihii