TIPS TRAVEL : APA YANG PERLU BAWA KETIKA TRAVEL !

APA YANG PERLU DIBAWA KETIKA TRAVEL I Selalunya, kita merancang untuk travel atau masa kita dah nak travel mesti kita terfikir " barang apa yang perlu di bawa ketika travel " .  Pasti korang pening, sebab tu yang dok bersiap kemas barang pun last minute je kaan. haha, aku taulah sebab aku pun macma tu. haha esok nak pi travel, malam sebelum tu baru lah terhegeh-hegeh nak cari barang la bagai.

TIPS TRAVEL : APA YANG PERLU BAWA KETIKA TRAVEL !

Jadi, meh aku kongsikan dengan korang barang yang perlu di bawa .

1. Kelengkapan diri .

Contoh, Tuala , ubat gigi , Baju dan seluar dan sebagainya .

2. Perkara yang perlu bawa .

contohnya camera,laptop* jika perlu .alatan charge handphone ,extension wire dan sebagainya.

Sebenarnya keperluan untuk membawa barang apa bersama ketika travel adalah mengikut kehendak kita sendiri. sebabnya masing-masing mempunyai keperluan dan kehendak yang perlu di penuhi. jadi penulisan aku ni hanyalah apa yang pernah aku lalui bila aku pergi travel ke mana-mana .

sekian.

:)
loading...

0 comment... add one now