PENAT TAK JADI PEMANDU KERETA LUMBA PROFESSIONAL !

PENAT TAK JADI PEMANDU KERETA PROFESSIONAL ! ||  Satu ketika waktu aku kecil, aku menonton siaran Lumba kereta, antaranya Formula 1 dan Rally . aku terfikir macam seronok ja bawa kereta ni. boleh siap drift lagi. terloncat-loncat bagai. hehe korang pernah tak fikir macam aku fikir ni ? Pengalaman jadi pemandu profesional merupakan pengalaman yang paling berharga bagi bidang permotoran .

PENAT TAK JADI PEMANDU KERETA LUMBA PROFESSIONAL !


Korang pernah tak terlintas di minda korang untuk mencuba memandu kereta drift atau dalam kata lain merasai sendiri pengalaman menjadi pemandu kereta racing ? korang tahu tak ada satu team ni,diorang hantar wakil untuk rasai sendiri pengalaman bawa kereta racing . korang tengok dekat >> Susah tak jadi pemandu kereta lumba <<  Rasai pengalaman mereka menjadi pemandu kereta lumba .

Mesti korang excited tengok pengalaman mereka berlumba . Jom tengok !

Sekian.


loading...

0 comment... add one now