NAK BELI DRONE !

NAK BELI DRONE ! ||  Sejak kali pertama tengokcamera terbang a.k.a drone ni, aku mula tertarik dan rasa nak beli lak. hehe aku ni antara yang gila dengan camera . tak kiralah camera phone ke atau dslr ataupun action camera . semuanya kalau boleh aku nak. hehe terbaru ada benda alah ni iaitu drone. nampak macam best je kalau boleh buat collection untuk aku. hehe NAK BELI DRONE !


NAK BELI DRONE !


Pernah jugalah aku terbayang nak rakam keadaan di tempat-tempat yang cantik menerusi udara . sebab selalunya kita akan ambil gambar dari bawah je kan. sekali sekala rasa macam nak try juga ambil gambar dari atas. korang tau tak ada drone yang boleh travel jauh dan boleh merakam banyak scene . tetapi mahallah sikit harganya.


NAK BELI DRONE !


aku ingat nak try drone padang besar nya. hahaha yang dua ratus lebih tu . hehe jadilah kan . korang tau tak ada perkara yang pemilik drone buat yang membuatkan korang pun nak ada satu drone . apa dia ? korang bca dekat sini >> 9 perkara orang buat dengan drone yang menyebabkan korang nak ada satu << .

Pendek kata, semakin banyak teknologi baru,semakin banyak hak dan privacy kita akan terganggu . tak salah bermain dengan teknologi tetapi berpada-pada . Semoga niat kita NAK BELI DRONE ! di makbulkan. hehe kalau korang nak sponsor aku satu pun aku terima . hahaha

Sekian.


0 comment... add one now