PELAKON DRAMA NASI MINYAK KUAH CINTA !

PELAKON DRAMA NASI MINYAK KUAH CINTA ! | Drama baru yang menggantikan drama bibik-bibikku ini bertajuk Drama Nasi Minyak Kuah cinta . Drama yang dibarisi pelakon seperti Nazrief Nazri Emma Maembong Aishah Ilias dan Shah Jazle ini mempunyai kekuatannya yang tersendiri untuk menarik minat penonton untuk menonton drama ini pada hujung minggu mereka. Berikut merupakan PELAKON DRAMA NASI MINYAK KUAH CINTA !



PELAKON DRAMA NASI MINYAK KUAH CINTA !

PELAKON DRAMA NASI MINYAK KUAH CINTA !

TAJUK DRAMA : NASI MINYAK KUAH CINTA
Bil Episod : 20 episod
Tarikh  Mula Tayangan : 9 Oktober 2016
Waktu Tayangan : Jumaat-Ahad, 6.58 petang
Saluran Tayangan : Slot Dahlia TV3
Para Pelakon : Nazrief Nazri, Emma Maembong, Aishah Ilias, Shahz Jaszle, Anas Ridzuan, Idzham Ismail, Riezman Khuzaimi, Mak Wan Latah, Shakilla Khoriri, Nu'man, Roslan Shah, Putra Amaris

Biodata Aishah Ilias 

PELAKON DRAMA NASI MINYAK KUAH CINTA !


VIDEO INTRO DRAMA NASI MINYAK KUAH CINTAhttp://lynk.my/lKBb

PELAKON DRAMA NASI MINYAK KUAH CINTA ! Pasti ramai yang menonton drama nasi minyak kuah cinta ni kan. dah lah jiwang dan sweet je. hehehe atau korang peminat emma maembong? haa patutlah tengok drama ni. Jom like page admin dekat bawah ni. 

terima kasih 

Sekian .





loading...

0 comment... add one now