BUAT DUIT DENGAN GOYANG KAKI ?

BUAT DUIT DENGAN GOYANG KAKI ? |  Kelemahan orang melayu adalah mereka selalu mencari kerja yang mudah dan goyang kaki. ada satu sahaja kerja yang boleh goyang kaki. Korang nak tahu tak ? Kerja Jahit baju. hehe tapi kena pakai Mesin lama lah . hehe


BUAT DUIT DENGAN GOYANG KAKI ?


Itu hanya lawak kosong.  Sebenarnya aku nak ajak korang buat Duit Dengan Goyang kaki . Korang nak tak ?


CARA BUAT DUIT DENGAN GOYANG KAKI ?


1. Korang hanya perlukan Laptop/ Smartphone mahupun apa-apa gajet yang boleh korang acces internet.
2. Log ini ke 8share.com (RUJUK PAUTAN DI BAWAH ) * sign up macam korang buat account facebook.
3. Selesai .
4. Korang buka wall 8 sshare korang .


PANDUAN SHARE IKLAN 8SHARE


** Dekat wall korang akan ada senarai iklan yang korang perlu share. Jadi korang Share semua iklan pun tak pa. sama ada di Facebook , Twitter dan Google+ korang. Kalau nak mudah tag kawan korang sekali.

Setiap satu klik akan di bayar 20 sen. dan 1 iklan yang korang share tu boleh sampai RM 10 . bayangkan kalau korang share 10 iklan. dan RM 100. boleh buat sambil goyang kaki ja. Iklan tu boleh di kongsikan sebanyak mungkin. sampailah korang mencecah RM 10 untuk satu iklan. Korang kumpul sampai RM 50, dah boleh keluarkan duit tu .

Mudah ja kan. sebab tu aku cakap korang boleh buat duit dengan goyang kaki je. Yang penting kena rajin usaha kongsi di facebook. Tips untuk korang, sambil-sambil online tu, korang share je dekat wall korang. untung-untung kawan korang tertarik dan klik iklan tu . korang juga yang masyukk. betul tak ?

VIDEO PANDUAN DAFTAR 8SHARE !




Iklan dari 8 share.com kebanyakkannya bersifat Malaysia. jadi korang boleh baca dulu apa yang akan di kongsi sebelum korang share iklan tersebut. Mudah je dan dah ramai orang cuba tau tak. korang tak cuba memang rugi lah kan. Macam mana nak daftar ? Daftar 8share di Pautan di bawah ini .

[+] DAFTAR 8SHARE.COM [ KLIK ]

Semoga ini juga menjadi rezeki korang untuk BUAT DUIT DENGAN GOYANG KAKI . tak ada benda yang mudah kerana semuanya perlu usaha yang gigih dan kuat. cumanya jangan ketinggalan bila orang dah maju kehadapan. Selamat Mencuba. ! jangan lupa tonton video panduan yang aku kongsikan itu. supaya korang lebih mudah faham ! hehe terima kasih. sekian.

0 comment... add one now