RANCANGAN RUNNINGMAN DITERUSKAN !

RUNNINGMAN DITERUSKAN ! - Terkejut ! itu yang aku boleh gambarkan apabila mula mendengar mengenai rancangan Runningman yang akan di tamatkan. Masa tu ramai yang luahkan rasa sedih dan kecewa apabila rancangan kegemaran ramai itu akan berhenti siarannnya. Dijangka pada akhir bulan Febuari nanti akan menamatkan siarannya . TETAPI !


Runningman-continue-show


Hari ini menurut laporan allkpop yang memmuat naik satu entri di mana menyatakan yang Rancangan Runningman tidak akan di tamatkan sebaliknya mereka akan teruskan Rancangan Runningman dengan 6 orang Ahli sedia ada ! jadi segala persoalan adakah runningman tak jadi batal ? rancangan runningman di sambung semula ? terjawab !

Ini bermaksud yang Yoo Jae Suk, Haha,Kim Jong Kok,SOng ji hyo, Ji suk jin dan Lee kwang soo akan terus menjadi ahli runningman dan menghiburkan anda semua. Director untuk rancangan variety SBS mengeluarkan kenyataan seperti berikut :

On January 24, SBS officially announced, "To respond to the disappointment of fans at the prospect of 'Running Man' ending, both in Korea and overseas, SBS and the 6 members of 'Running Man' have decided to continue the show with the current cast. SBS variety director Nam Seung Yong, who first led the creation of 'Running Man' back in 2010, sat down with each of the members since the beginning of the year for some honest talk. During these discussions, he apologized to the members regarding the controversies that arose with 'Running Man's plans for revamp, and the 6 members have come to an agreement to continue with the program."

Kisah penamatan ini bermula setelah Gary menamatkan kontraknya kerana ingin tumpukan perhatian kepada Kerjaya nyanyian. kemudian isu ini berlarutan apabila Nama Kim jong kook dan Song ji hyo di gugurkan untuk Runningman Season 2. Akhirnya membawa kepada kemarahan penonton setia rancangan runningman di luar korea.

Selepas itu, SBS mengumumkan untuk menamatkan rancangan runningman secara elok dengan memanggil semula kim jong kook dan song ji hyo untuk habiskan beberapa baki episod. itulah rentetan rancangan runningman yang menjadi ke gilaan ramai ini . Semoga lepas ini tiada lagi istillah nak tamatkan runningman keluar dari SBS lagi. hehehe

Apa perasaan korang apabila RUNNINGMAN DITERUSKAN ! gembira atau anda sudah bersedia kehilangan mereka dalam minggu-minggu anda ? sila komen di ruangan bawah ya. nak tengok juga ramai tak fans runningman yang baca entri ini .

Maklumat sumber : http://www.allkpop.com/article/2017/01/running-man-to-continue-airing-with-its-original-6-members

0 comment... add one now