BIODATA SYAFIQ KYLE PELAKON DRAMA SUAMIKU PALING SWEET !

BIODATA SYAFIQ KYLE PELAKON DRAMA SUAMIKU PALING SWEET ! • Pelakon berpengalaman Syafiq kyle semakin murah rezekinya dalam dunia lakonan . Sebelum ini kita hanya kenal dia sebagai pelakon baru , tetapi kini dia sudah terkenal dan berpengalaman . Dalam blog ni ada banyak koleksi drama malaysia , korang bacalah ya .


BIODATA SYAFIQ KYLE PELAKON DRAMA SUAMIKU PALING SWEET !

Jom kita berkenalan dengan Syafiq Kyle !


BIODATA SYAFIQ KYLE PELAKON DRAMA SUAMIKU PALING SWEET !

Nama Penuh : Mohd Syafiq Syamim Bin Abdul Razak
Nama Artis : Syafiq Kyle
Asal : Kuala Lumpur
Umur : 24 tahun

Semakin hari semakin baik lakonan Syafiq kyle ni . muka pun baby face je kan hehehe

Korang rasakan dalam banyak-banyak drama syafiq kyle berlakon , drama apa yang best ? kalau aku ada satu drama, drama yang ada ajak shiro sekali tu, tapi aku tak ingat tajuk dia hehehe

Korang dah bacakan BIODATA SYAFIQ KYLE PELAKON DRAMA SUAMIKU PALING SWEET ! , apa kata sekarang ni korang share dekat kawan-kawan korang pulak .

Sekian .

loading...

0 comment... add one now