Pelakon Drama Urusan Hati Cik Drama Queen !

Pelakon Drama Urusan Hati Cik Drama Queen ! • Drama Baru yang menggantikan drama sayang papa saya tak ini bertajuk Drama Urusan Hati Cik Drama Queen . Drama ini akan mengambil slot drama sebelum ini yang akan di tayangkan pada jam 10 malam .



Pelakon Drama Urusan Hati Cik Drama Queen !

Pasti ramai yang nak tahu siapa pelakon drama urusan hati Cik drama Queen kan . Berikut merupakan Pelakon Drama Urusan Hati Cik Drama Queen !


DRAMA URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN !

TAJUK DRAMA : DRAMA URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN
Tarikh Mula tayangan : 6 Februari 2017
Waktu Tayangan : Isnin-Khamis 10.00 malam
Saluran Tayangan : Astro Ria & HD
Senarai Pelakon


  • randy Pangalila
  • Aiman Hakim Ridza
  • Scha Alyahya 
  • Shalma Ainaa
  • Adriana Adnan
  • Ozlynn
  • Ungku Hariz
  • Isyariana

Sinopsis Drama Urusan Hati Cik Drama Queen ! 


Jalan cerita yang menarik dalam drama ini menyebabkan ramai yang nak tahu mengenai keseluruhan ceritanya. untuk mengetahui sinopsis drama , korang baca di - Sinopsis Drama Urusan Hati Cik Drama Queen .

Gandingan Scha Alyahya dan Aiman Hakim ridza pasti memberi satu kelainan dalam drama urusan hati cik drama queen ini . Ini juga merupakan drama pertama untuk scha alyahya selepas lama berehat dari dunia lakonan .

Setakat senarai Pelakon Drama Urusan Hati Cik Drama Queen , korang rasa siapa yang akan memainkan watak sampingan yang penting dalam drama urusan hati cik drama queen ini . kalau aku , rasanya randy kot .  hehe

Sekian .

loading...

1 comment... add one now

galaksi viral galaksi viral February 8, 2017 at 11:56 AM
Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)