BELI CARSEAT DENGAN LAZADA SEMPENA LAZADA BIG BABY FAIR !

BELI CARSEAT DENGAN LAZADA SEMPENA LAZADA BIG BABY FAIR ! • Setelah menjangkau usianya yang ke 5, Lazada kembali dengan satu kempen baru iaitu Big Baby Fair. Kempen atau promosi secara besar-besaran ini memberi peluang kepada kita untuk membeli peralatan bayi dengan harga promosi.


LAZADA BIG BABY FAIR !


Orang kata SALES ! hehehe

Banyak barang-barang baby seperti pampers, susu , carseat dan sebagainya . Sudah pasti ia menjadi tumpuan ramai untu membeli keperluan untuk anak-anak masing-masing. Bagi anda yang nak shopping dengan lazada BIG BABY FAIR. Anda hanya perlu ikut cara di bawah ini.

1. Masuk ke laman web lazada - Lazada Big Baby Fair

Lepas tu anda Boleh mula shopping dengan lazada ! mudah jer sebenarnya . Oh ya. memandangkan aku ada bagitau mengenai car seat kan. jom kita tengok di bawah ini beberapa cadangan untuk anda. Kalau nak, korang just klik link di bawah itu .

LAZADA BIG BABY FAIR !


LAZADA BIG BABY FAIR !


Sweet Cherry LB321-H Fiji Carrier Car Seat ( ada dua warna : dark red dengan blue )


LAZADA BIG BABY FAIR !



Ada banyak lagi Carseat yang korang boleh beli dengan lazada. Korang terjah dekat laman web lazada ni ya - Lazada

Hanya dengan klik sahaja anda boleh beli dengan lazada. lepas tu tunggu barang tu sampai ke rumah anda hehe senang ja kan .  korang kalau ada masalah nak beli dengan lazada. korang komen je dekat bawah, nanti aku bantu tau. tak yah segan-segan .

Jadi korang tunggu apa lagi tu ? Cepat-cepat shopping dengan Lazada sempena LAZADA BIG BABY FAIR ! Ingat ! sampai 2 April sahaja ! untuk harga promosi tu tau. selamat membeli belah. ingatlah orang yang tersayang. hehe

Sekian .

0 comment... add one now