KENAPA LELAKI TAKUT LIPAS ? ORANG PEREMPUAN GELAK JER..

Lipas oh lipas , itulah makhluk yang lelaki paling geli selain dari lelaki lembut . hahaha Makhluk yang di beri nama lipas ini mampu membuat lelaki trauma dan ketakutan . macam over pulak aku tulis pasal lipas ni kan . hehe Ramai yang tanya kenapa lelaki takut lipas ?
KENAPA LELAKI TAKUT LIPAS ?

Ini Jawapannya :

1. Geli .

nampak dia pun dah geli .

2. Bukan takut , cuma lipas tu berani sangat .

hehe . susah nak explain bila tengok lipas perasaan dia macam mana .

Kegelian yang amat. Macam sesetengah dari kita yang geli dengan ulat gong gok dan sebagainya . Nampak gaya macam , kena lebih berhati-bati lepas ni  . hehe

Lipas pun makin berani sekarang . kita sergah dia , boleh pulak dia terbang dekat kita . itu bukan Lipas dah tu, itu B*B* . hahaha

Korang rasa ada tak sebab specific yang menyebabkan lelaki takut lipas . kalau ada jom kongsikan di ruanagan komen . hehe aku pun tak tahu ni .

Sekian.


loading...

0 comment... add one now