LIVE STREAMING PIALA FA 2017 KEDAH VS TERENGGANU !

LIVE STREAMING PIALA FA 2017 KEDAH VS TERENGGANU !


LIVE STREAMING PIALA FA 2017 KEDAH VS TERENGGANU !  | Hari ini kan berlangsungnya perlawanan bola sepak Separuh akhir pertama Piala Fa 2017 yang melibatkan 4 pasukan iaitu Pahang, Negeri Sembilan , Kedah dan terengganu .

Berikut merupakan live streaming Kedah vs terengganu !


LIVE STREAMING PIALA FA 2017 KEDAH VS TERENGGANU ! 


Link 1

Update 9:05 malam : link dah update , klik link atas ni tunggu 5 saat , kemudian skip ads ! selamat menonton :)

Lepas game bermula baru aku update dekat sini tau . sebab nak pilih live streaming untuk korang . Stay tuned dengan blog budak gemuk.net ni jer . Follow sekali tau !

Korang boleh share LIVE STREAMING PIALA FA 2017 KEDAH VS TERENGGANU !   dekt facebook untuk kawan-kawan korang yang tak dapat menonton LiVE di stadium mahupun dekat rumah. malam ni ada mentor wehh ! berebut tv ! hahaha

Sekian

loading...

0 comment... add one now