PELAKON DAN SINOPSIS DRAMA SHHH... I LOVE YOU - ELVINA MOHAMAD DAN GAMBIT SAIFULLAH !

PELAKON DAN SINOPSIS DRAMA SHHH... I LOVE YOU


Drama sweet mueett ini yang tengah di tayangkan di tv 3 merupakan drama lakonan Gambit saifullah dan elvina mohamad. Gandingan kedua-dua pelakon ini nampak serasi dalam drama yang bertajuk Drama Shhh.. I love you. Berikut merupakan PELAKON DRAMA SHHH... I LOVE YOU 

PELAKON DRAMA SHHH... I LOVE YOU 

Gambit Saifullah,
Elvina Mohamad
Hafreez Adam
Bella Nazari
Tash Yong
Aien Zahalan
Hani Nazrina
Nafiez Zaidi
Fikhree Bakar
Adeline Tsen


PELAKON DAN SINOPSIS DRAMA SHHH... I LOVE YOU


Bilangan Episod : 28 episod
Tarikh Tayangan : 3 April 2017
Waktu Tayangan : Isnin-Khamis, 6.58 petang
Saluran tayangan : TV3


SINOPSIS DRAMA SHHH... I LOVE YOU
#AKANDIUPDATEKEMUDIAN


Seronok drama Shhh... I love you ni kalau korang dah start layan . kalau korang belum start layan boleh lah cari dengan google untuk tonton drama Shhh... I love you ini .

Sebenarnyakan keterujaan bila nak tengok si hero malaya Gambit Saifullah ni berlakon . hehe aku suka tengok rambut dia . hehe memang Rare habis . zaman sekarang jarang tengok rambut macam tu kan . hehe

ehh

tercerita pasal rambut si gambit ni pulak  hehe

Lakonan beliau dalam Drama Shhh.. I love you ini sememangnya penuh dengan emosi. dan Gambit antara pelakon yang bijak bermain dengan emosi. jadi korang kenalah tengok drama Shhh. I love you ni. aku hanya kongsikan mengenai PELAKON DRAMA SHHH... I LOVE YOU sahaja.

Sekian .


loading...

0 comment... add one now