RUNNING MAN TAMBAH DUA AHLI BARU ! SIAPA AHLI BARU RUNNINGMAN ?

RUNNING MAN TAMBAH DUA AHLI BARU ! | Rancangan Variety kore Selatan yang dikenali sebagai Running man sentiasa menjadi sebutan dan bualan ramai. Menurut Koreaboo.com , SBS telah mengumumkan yang Running man akan menambah dua ahli baru mereka . Ini menjadikan kesemua ahli running man kepada 8 orang. Siapakah dua ahli baru running man ?


RUNNING MAN TAMBAH DUA AHLI BARU !


Dua nama ini sudah tidak asing bagi rancangan runningman di sebabkan mereka pernah menjadi tetamu di dalam running man sebelum ini. Dua Ahli baru running man tersebut adalah Yang Se Chan dan Jeon So Min .

Yang Se Chan pernah datang ke Running man sebanyak dua kali begitu juga Jeon So min. Terbaru so min menjadi tetamu dalam episod 343 running man. Sebab utama mereka di pilih adalah setiap kali mereka menjadi tetamu, pasti ada peningkatan yang mendadak terhadap rating running man. jadi oleh sebab itu mereka terpilih untuk menjadi dua ahli running man yang baru.

Sebagai peminat, kita kena bagi masa kat kedua-dua mereka sebabnya mereka juga masih baru dan pasti akan ada kritikan untuk beberapa episod. Jadi adakah anda masih akan bersama dengan running man ? kalau jawapan aku adalah YA !

Seronok juga bila ada ahli baru running man ni. Bila baca ja yang RUNNING MAN TAMBAH DUA AHLI BARU ! , aku dah dapat agak yang se chan san so min adalah antara tetamu yang tak malu bila dengn camera running man dan macam ahli running man yang lain dah. apa-apa pun ini untuk kebaikan running man. jadi tak salah kita membuat perubahan. jangan berhenti sudah . hehe

Sekian.


0 comment... add one now