SINOPSIS SEBENAR DRAMA SHHH... I LOVE YOU ! SWEET SANGAT CERITA NI !

SINOPSIS SEBENAR DRAMA SHHH... I LOVE YOU ! | Drama yang sedang hangat di tayangkan di tv 3 ini bertajuk Drama Shhh... I love you. Ramai yang mencari sinopsis drama shhh... i love you sebab jalan cerita drama ni menarik. jadi jom aku kongsikan sinopsis nya. Berikut merupakan SINOPSIS SEBENAR DRAMA SHHH... I LOVE YOU !


SINOPSIS SEBENAR DRAMA SHHH... I LOVE YOU !


SINOPSIS SEBENAR DRAMA SHHH... I LOVE YOU !


Kisah Aidan dan sumayyah yang tidak berkesampaian di sebabkan sumayyah meninggal dunia banyak mengubah hidup aidan. Dari hidupnya ceria kepada pendiam seribu bahasa. sehinggalah dia di pertemukan dengan Nadia iaitu kakak kepada adik kawannya. 

Sebelum mereka di pertemukan pun ,kerap kali mereka berjumpa secara tidak sengaja di pelbagai tempat. pernah juga timbul persoalan dalam hati nadia dan aidan yang masing-masing menganggap si dia tengah stalk mereka.  tetapi hakikatnya tidak.

Nadia merupakan penerima jantung dari sumayyah setelah dia meninggal dunia.  sejak menerima jantung tersebut, hidup nadia kembali ceria dan bersemangat. apakah yang akan terjadi dengan kisah percintaan Aidan Dan Nadia ini ? adakah si naufal berjaya memenangi hati nadia ? 

sama-sama kita saksikan di tv 3 !

Memang layan habis cerita ni, mula-mula ingat jalan cerita ni slow, tapi pelakon-pelakon drama ni buat drama ni menarik.

Jadi, korang dah baca SINOPSIS SEBENAR DRAMA SHHH... I LOVE YOU ! , lepas ni kena lah tengok drama ni. kalau baca sinopsis jer, mana sama dengan drama yang sebenarkan. hehe selamat menonton.

Sekian.


loading...

0 comment... add one now