PELAKON DAN SINOPSIS DRAMA ARLUNA ! SAHARUL RIDZWAN DAN ANZALNA NASIR PELAKON UTAMA !

Pelakon dan Sinopsis Drama Arluna . Drama yang akan di tayangkan di Astro Prima ini bertajuk Drama Arluna . Drama yang mempunyai 16 episod ini telah menemui penonton sejak 8 Mei 2017 baru-baru ini . Saharul Ridzwan dan Anzalna Nasir sebagai peneraju utama drama hebat ini sudah pasti menarik minat penonton untuk menonton drama ini. berikut merupakan PELAKON DAN SINOPSIS DRAMA ARLUNA !


pelakon Drama arluna
Saharul Ridzwan pelakon Drama Arluna


PELAKON DAN SINOPSIS DRAMA ARLUNA !



Waktu Siaran : 8 Mei 2017, Isnin–Jumaat, 6.00 petang
Saluran Siaran : Astro Prima
Senarai Pelakon : Saharul Ridzwan, Anzalna Nasir, Adeline Tsen, Putri Najuwa, Zoey Rahman dan lain-lain .

SINOPSIS DRAMA ARLUNA ! 

**akan di update kemudian .

Ramai yang mengatakan drama arluna ni drama yang romantik. Saharul ridzwan pula yang berlakon , mesti lagi bersemutlah jawabnya . hehehe

Ada tak yang meminati lakonan saharul ridzwan dan anzalna nasir ? mesti ramai kan.

Di harapnya, Drama ni akan meletop lah kan . Korang share lah entri PELAKON DAN SINOPSIS DRAMA ARLUNA ni sebagai sokongan korang terhadap drama lakonan mereka. tak syok lah kan baca lepas tu tak support. hehehe

Sekian .

0 comment... add one now