PELAKON DAN SINOPSIS DRAMA HAJAH HEATHROW KEMBALI ! OGY BERLAKON DRAMA NI !

Drama baru yang pernah di tayangkan sebelum ini adalah drama Hajah heathrow kembali . Drama ini di bintangi oleh Ogy Ahmad Daud dan pelakon-pelakon lain. Drama ini juga satu drama yang seronok untuk di tonton . Untuk kali ini , Drama Hajah Heathrow akan menggantikan drama menanti Febuari yang sudah tamat siarannya. Berikut merupakan PELAKON DAN SINOPSIS DRAMA HAJAH HEATHROW KEMBALI !


PELAKON DAN SINOPSIS DRAMA HAJAH HEATHROW KEMBALI !
waktu siaran drama hajah heathrow kembali dalam gambar ni salah tau, rujuk di bawah. gambar facebook

PELAKON DAN SINOPSIS DRAMA HAJAH HEATHROW KEMBALI !


DRAMA HAJAH HEATHROW KEMBALI
Bilangan Episod : 13 
Tarikh Tayangan : 30 Ogos 2016 ( tayangan pertama ) 9 Mei 2017 ( Tayangan kedua )
Waktu Tayangan : Isnin-selasa , 10.00 malam
Saluran Siaran : TV3
Senarai Pelakon : Ogy Ahmad Daud, Fadhil Dhani, Hafidz Roshdi, Nazeera Sardi, Erwin Dawson, Zalfa Zin, Octovia Manrose 



[ KLIK ] SINOPSIS DRAMA HAJAH HEATHROW KEMBALI !


Kalau korang dah tengok masa tayangan pertama dulu, mesti korang rasa nak ulang tengok drama Hajah Heathrow kembali ni kan. Tambah pula, kak ogy berlakon mesti lebih feel dan semangat dalam lakonan beliau .

korang dah baca kan siapa PELAKON DAN SINOPSIS DRAMA HAJAH HEATHROW KEMBALI ! , apa kata korang share dekat facebook ke, group whats app ke kan . hehe Suruh depa pun tengok drama ni juga tau.

Sekian .

0 comment... add one now