Sinopsis Drama Syukur Syawal

Sinopsis Drama Syukur Syawal. Drama syukur syawal ini di tayangkan pada raya ke 3 baru-baru ini. Masa tu aku tak sempat nak update sinopsis syukur syawal ni. jadi kali ini aku updatekan untuk korang yer. Berikut merupakan sinopsisnya.


Sinopsis Drama Syukur Syawal
Sinopsis Drama Syukur Syawal
Tonton Online di sini - Drama Syukur syawal Online

SINOPSIS DRAMA SYUKUR SYAWAL


Syawal berasal dari keluarga miskin. Setelah sekian lama hidup sedemikian, dia ambil keputusan untuk meninggalkan kedua ibu bapanya di kampung dan pergi ke kuala lumpur untuk bekerja di sana. Selepas ke kuala lumpur syawal menjadi seorang yang berjaya dan kaya.

dia telah melupakan ibu dan ayahnya di kampung.

Ibunya setiap kali menjelang hari raya, pasti masak makanan kegemaran syawal tapi syawal masih belum berkunjung tiba.

sehinggalah satu hari , kekasih hati syawal membawanya bertemu dengan emak dan ayahnya. walaupun mak dan ayah kekasih hatinya itu miskin tetapi kekasih hatinya bangga dengan mereka.

Syawal insaf dan kembali semula ke kampung.

selepas itu mulalah konflik dalam keluarga tersebut. apa yang berlaku ? korang kena tengok ulangan drama ni tau. memang best, terutamanya part farid kamil tu. baca SINOPSIS DRAMA SYUKUR SYAWAL pun rasa best dah kan.

Terima kasih kerana sudi baca - Sinopsis Syukur Syawal.
Entri Sebelu - Sinopsis Drama Encik Suami Mat Salih Celup

Sekian .
loading...

0 comment... add one now