Lirik Lagu Selamanya Nyanyian Idayu

Juara AF Megastar 2017 telah di nobatkan.
IDAYU merupakan juaranya yang pertama. dalam konsert ni ada lagu baru iaitu lagu selamanya.

korang yang dah tengok live tu mesti meremang bulu roma kan . hehehe
aku dengar pun dah nak nangis ni . hehe

Image result for af megastar 2017

apa ? korang nak baca lirik ?
nah aku kongsikan lirik lagu selamanya

Lirik Lagu Selamanya Nyanyian Idayu


Selamanya Aku untuk dirimu
Selamanya Mewarnai hidupku
Disini Aku menaruh harapmu
Aku Hilang kini untuk selamanya

Ada Sesuatu tentang kita
Kemesraan Bersama membuatku alpa
Tak Pernah terlintas untuk aku kehilanganmu

Aku Tahu kau juga pun turut rasakan itu
Lebarkanlah Sayapmu ke pangkuanku
Agar Bayangan hitamku berlalu

Tanpa Cintamu
Ku Merasakan hidup tak lagi bererti
Tanpa Dirimu aku rapuh

Tiada Tanda tanya
Tentang Ketulusan kasih kita berdua
Bersemi Cinta
Ku Harap kita kan selamanya cinta



Jarak Itu buat ku celaru memikirkanmu merindukanmu
Namun Itulah menguatkan cinta kita

Tanpa Cintamu
Ku Merasakan hidup tak lagi bererti
Tanpa Dirimu aku rapuh

Tiada Tanda tanya
Tentang Ketulusan kasih kita berdua
Bersemi Cinta
Ku Harap kita kan selamanya cinta

Tanpa Cintamu
Ku Merasakan hidup tak lagi bererti
Tanpa Dirimu aku rapuh

Tiada Tanda tanya
Tentang Ketulusan kasih kita berdua
Bersemi Cinta
Ku Harap kita kan selamanya cinta
Bersemi Cinta
Ku Harap kita kan selamanya cinta

Komposer : Amylea
Lirik : Amylea.

Musik Video lagu selamanya Idayu

Tengok di sini .


Aku suka part idayu tarik tu. fuhhh merecik bai. hahaha
tak dinafikan yang idayu merupakan calon juara dari awal lagi.

tahniah di ucapkan kepada idayu. Amacam lirik lagu ni best tak ? kalau best share lah.

loading...

0 comment... add one now