Anugerah Skrin 2017 #ASK17 : Ini Senarai Pengacara Anugerah

Anugerah Skrin untuk tahun 2017 akan bermula tidak lama lagi. Mesti ramai yang tak sabar nak tengok bagaimana anugerah ni berlangsungkan.

aku tau , ASK selalu jadi tumpuan orang ramai selain ABPBH dan anugerah-anugerah lain. mungkin sebab dah lama anugerah ini diperkenalkan. oh ya, ada kejutan untuk pengacara anugerah skrin 2017.

aku terkejut bila tengok senarai tu. hahaha

Yang pertama sebab ada JIHAN MUSE.

pengacara anugerah skrin #ask17

Yang kedua kenapa ada Syuk !

pengacara anugerah skrin #ask17
hahaha

Pengacara ketiga adalah Fahrin Ahmad.

pengacara anugerah skrin #ask17

Mula-mula aku baca pasal pengacara ni kan. aku pelik juga. mungkin aku dah biasa tengok jihan dekat Astro dan sekarang nampak dia dekat TV3 pula. dah lain kan. hehe

Syuk pula, bila dah masuk Hot fm, rezeki dia makin murah. banyak job nampak dia sekarang ni kan. hehe

Fahrin Ahmad merupakan Pengacara Mencari Ramli juga di tv3 yang sinonim dengan dunia pengacaraan. ramai orang suka fahrin ni . nampak formal tapi ada jokes juga kan .

Tak sabar nak tengok macam mana ketiga-tiga pengacara hebat ini bergabung dalam satu pentas.


loading...

0 comment... add one now