Sinopsis Drama Korea While You Were Sleeping

Sinopsis Drama Korea While You Were Sleeping
Sinopsis Drama Korea While You Were Sleeping



Jarang aku kongsikan mengenai drama korea kan. jadi aku pilih WHILE YOU WERE SLEEPING untuk aku kongsikan sinopsis drama ini. Pelakon yang mmbintangi drama ini adalah Bae Suzy dan juga Lee Jong Suk sebagai peneraju utama untuk cerita korea ini. aku suka tengok drama ni sebab jalan cerita drama ni memang menarik.

walaupun kebanyakkan drama korea ni adalah drama fantasi tapi layan juga lah kan. hehe  jom baca sinopsis drama while you were sleeping  ini di bawah ya.

Sinopsis Drama Korea While You Were Sleeping


Sinopsis while you were sleeping ini berkaitan dengan seorang gadis remaja yang kematian bapanya dan tinggal dengan ibunya. dia mempunyai satu kelebihan iaitu mampu melihat masa depan di dalam mimpinya. Nam Hong Joo nama gadis terbabit lakonan Bae Suzy. Dia dipertemukan dengan seorang lelaki yang bernama Jung Jae Chan lakonan lee jong suk seorang pendakwa yang mana boleh melihat masa depan seperti hong joo.

jadi mereka berdua inilah yang cuba untuk menghalang satu perkara yang buruk dari berlaku. selain melihat masa hadapan, masalah masyarakat sekeliling juga mengambil tempat dalam lakonan mereka. di sebabkan setiap episod mempunyai cerita yang berbeza, korang kena tengok lah drama ni dekat tv. hehe

Pelakon drama While You Were Sleeping

Bae Suzy
Lee jong suk
Lee Sang Yeob
Jung Hae In

Sinopsis Drama Korea While You Were Sleeping
Sinopsis Drama Korea While You Were Sleeping

Waktu Tayangan While you were sleeping di malaysia adalah pada :-

hari rabu dan khamis
jam 9.05 malam-10.20 malam
Saluran 393 astro one

sekarang ni dah masuk episod ke empat , jadi yang mana belum tengok lagi drama ni, sila lah tengok dari awal ya. aku tengok dan aku boleh cakap cerita ni kelakar dan menarik. gandingan suzy dan lee jong suk memang nampak serasi dan ngam.

Lepas korang baca Sinopsis Drama Korea While You Were Sleeping, apa kata korang tolong kongsikan dengan rakan-rakan korang yang lain yang minat sangat dengan drama korea. ataupun peminat jong suk ke. mesti diorang suka . hehehe

loading...

0 comment... add one now