Konsert Gegar Vaganza 2017 FULL VIDEO DISINI

Konsert Gegar Vaganza 2017 FULL VIDEO DISINI

Hai Korang, seronok tak layan gegar vaganza 2017 tiap-tiap minggu ?
hehe aku boleh katakan persembahan mereka memang terbaik.

kalau korang tak sempat tengok, dekat bawah ni aku kongsikan video penuh gegar vaganza 2017 .
ya untuk korang peminat-peminat GV 2017.

Setiap minggu persembahan makin baik dan bertambah baik.
tetapi peserta kena hadapi sesi penyingkiran.
agak-agak korang siapakah yang akan ke final nanti ?


hehe kalau korang baru baca entri ni, di tulis pada minggu ke 2 gegar vaganza. hehe jadi jangan pelik kalau nampak ayat maca tak masuk akal kan. hehehe

Jom aku kongsikan konsert gegar vaganza 2017 Full di bawah ni .

Minggu 1
Penyingkiran : Tiada



Minggu 2
Penyingkiran : Ferhad



Minggu 3



Tersingkir : Raja Azura

Minggu 4



tersingkir haida

Insyaallah , setiap minggu akan diupdate video di sini. jadi korang tunggu sahaja yer. hehe

Tolong share untuk rakan-rakan lain yang nak tengok konsert gegar vaganza 2017 secara online ni ya.
setakat ni aku boleh katakan yang persembahan Liza Hanim , Aishah dan beberapa peserta lain yang konsisten setiap minggu.

untuk akan datang ni mungkin ada perubahan , tetapi sedih kena ada penyingkiran. huhu
korang suka ke bila semua artis poer-power ni tersingkir. rasa bersalah pun ada. hehe

tapi itulah adat pertandingan, terpaksa menyingkirkan untuk kecilkan peserta di peringkat akhir. semoga peserta kegemaran korang berjaya ke final lah yer. hehe

loading...

0 comment... add one now