Konsert Gegar Vaganza 2017 FULL VIDEO DISINI

Hai Korang, seronok tak layan gegar vaganza 2017 tiap-tiap minggu ?
hehe aku boleh katakan persembahan mereka memang terbaik.

kalau korang tak sempat tengok, dekat bawah ni aku kongsikan video penuh gegar vaganza 2017 .
ya untuk korang peminat-peminat GV 2017.

Setiap minggu persembahan makin baik dan bertambah baik.
tetapi peserta kena hadapi sesi penyingkiran.
agak-agak korang siapakah yang akan ke final nanti ?


hehe kalau korang baru baca entri ni, di tulis pada minggu ke 2 gegar vaganza. hehe jadi jangan pelik kalau nampak ayat maca tak masuk akal kan. hehehe

Jom aku kongsikan konsert gegar vaganza 2017 Full di bawah ni .

Minggu 1
Penyingkiran : Tiada



Minggu 2
Penyingkiran : Ferhad



Minggu 3



Tersingkir : Raja Azura

Minggu 4



tersingkir haida

Insyaallah , setiap minggu akan diupdate video di sini. jadi korang tunggu sahaja yer. hehe

Tolong share untuk rakan-rakan lain yang nak tengok konsert gegar vaganza 2017 secara online ni ya.
setakat ni aku boleh katakan yang persembahan Liza Hanim , Aishah dan beberapa peserta lain yang konsisten setiap minggu.

untuk akan datang ni mungkin ada perubahan , tetapi sedih kena ada penyingkiran. huhu
korang suka ke bila semua artis poer-power ni tersingkir. rasa bersalah pun ada. hehe

tapi itulah adat pertandingan, terpaksa menyingkirkan untuk kecilkan peserta di peringkat akhir. semoga peserta kegemaran korang berjaya ke final lah yer. hehe