Type something and hit enter

author photo
By On
Sinopsis Drama Papa Nak Menantu, inilah tajuk kita hari ini. Drama yang dah berada di tv 3 sejak beberapa minggu yang lalu nii dah makin menarik dan best untuk di tonton. aku mula-mula layan, rasa macam tak best. tapi dah layan rasa macam rugi lak kalau skip kan. antara pelakon yang telibat adalah jaja iliyes, hafidz roshdi dan ramai lagi tau..

semuanya kelakar habis. hehehe

Sinopsis Drama Papa Nak Menantu

Sinopsis Drama Papa Nak Menantu


Ia mengisahkan tentang seorang ayah ( Pak Saad ) yang mahukan anak perempuannya (Ira) berkahwin. begitu juga dengan seorang ibu tunggal yang mengharapkan anak lelakinya ( Aidil ) kahwin. ayah atau duda anak satu ini mempunyai perwatakan yang lemah lembut.

manakala anak perempuan dia ni jenis kasar ...

anak lelaki kepada ibu tunggal itu pula asalnya seorang yang lembut, tetapi dia sudah berubah dan menjadi lelaki tulen.

sebelum mereka bertemu antara satu sama lain...

ramai dah calon yang diorang interview tapi semua tak menepati cita rasa mereka..
ada sengau lah..

ada yang anak mak lah.
dan macam-macam lagi..

di pendekkan cerita setelah mereka bertemu, mula rasa perasaan cinta dalam diri itu...
yang kasar pun mampu jadi lembut..

tapi persoalannya apa kesudahan cerita pap nak menantu ni ?

kalau nak tahu, korang kena tengok lah dekat tv 3.
setiap sabtu dan ahad tau , jam 7 malam...

memang best gila.. baca sinopsis papa nak menantu ni pun dah rasa cam best kan
hehehe
selamat menonton..

Click to comment