Sinopsis Drama Mona Lisa (Astro). Tak sabar nak cerita dengan korang pasal drama baru ni. cerita ni menggantikan drama syurga yang kedua yang dah habis tayangan dia semalam. Drama monalisa ini juga merupakan adaptasi dari drama korea ' Two Women's Room ' tau. kiranya drama ni ada aura korea sikit lah. hehe

Sinopsis Drama Mona Lisa (Astro)
Nazim Othman dalam Drama Mona Lisa (Astro)



Sinopsis Drama monalisa ini mengisahkan tentang Melissa seorang pewaris hotel yang terkenal. dia mempunyai seorang lelaki yang rapat dengannya.

ramona merupakan kawan kepada melissa, namun dia seorang yang tidak baik, dia nak rampas kebahagian melissa.

dan akhirnya dia berjaya meminta board hotel untuk memecat melissa. kemudian, melissa menjadi sangat susah.

kehidupannya dibantu oleh adam, bekas tukang masak di hotel berkenaan.

akhir sekali, melissa nekad untuk membalas dendam terhadap apa yang berlaku.

apakah yang akan terjadi kepada melissa?
mampukah dia membalas dendamnya itu?

jangan lupa saksikan drama ini di astro tau !