I Can See Your Voice Malaysia Minggu 1

I Can See Your Voice Malaysia Minggu 1 - Sejak dua tiga menjak ni, ramai pula yang sebut-sebut pasal program realiti ' I Can See Your Voice Malaysia ' ni. Anda nak tahu kenapa ? kerana rancangan ini sangat menarik dan memang penuh dengan kejutan.

Aku yang tengok pun tak tahan gelak.
Mereka mencari siapakah penyanyi yang betul dan siapakah penyanyi yang menyamar  !

I Can See Your Voice Malaysia Minggu 1


Di samping dengan kehadiran para juri a.k.a penyiasat, Mereka juga ada artis jemputan yang bertugas sebagai penyiasat dalam mencari siapa yang mempunyai suara yang sebenar.

Minggu 1 - Artis Jemputan Cakra Khan




Nak tahu apa yang jadi ada minggu ke 2 ? tunggu update dari kami.


Click to comment