Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia Mingu 13 [FINAL] 27.10.2018

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia Mingu 13 [FINAL] 27.10.2018- Untuk peminat-peminat i can see your voice malaysia, hari ini atau minggu ini merupakan minggu terakhir untuk rancangan ini.

Ramai yang telah beri sokongan kepada rancangan ini, jadi mungkin korang akan sedih selepas ini kan. hehe

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia Mingu 13 [FINAL] 27.10.2018


tak apa lah, kita tengok mungkin ada musim ke 3 nanti kan. hehe

Info rancangan


Tarikh : 27.10.2018
Masa : 8.30 pm

Minggu ini ada Pasha !
Mesti meriahkan..

dengar cerita  malam ini meriah sebab lawak gila..

nak tau ?

kena tengok lah kan..

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia





Jom like page kami >> Budak Gemuk << untuk live streaming .


Click to comment