Recents in Beach

Drama Dia Menantu Rahsia Episod 3 Full

Drama Dia Menantu Rahsia Episod 3 Full. Fuhh dalam episod kali ni, Zamer cuba mencari Lisa dan dia jumpa. Tapi dia tak tunjukkan muka dia sebenar.

Sekarang ni dia dah tahu, Lisa tinggal dekat mana dan tempat kerja lisa. Habis lah lepas ni dia kena kacau.

Kamelia, kembar kepada karmila muncul dalam hidup Syakri. Tapi dia tak dapat menerima melia lagi. Syak lebih tertarik dengan Lisa.

Drama Dia Menantu Rahsia Episod 3 Full


Dapatkah Syak mengorat lisa? jom kita tengok dekat bawah ni.

Tarikh : 31.1.2019
Masa : 7pm
TV 3

👇👇



Tekan F5/ refresh jika episod penuh tak keluar.

Jom like page >> Drama Malaysia << untuk info dan episod penuh drama terkini.

Kalau nak tengok kesemua episod, korang boleh layan dekat sini - Dia Menantu Rahsia FULL.

Post a Comment

0 Comments