Drama Pujaan Hati Kanda Episod 16 FULL

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 16 FULL. Malam ini akan bersambung episod yang ke 16 bagi drama kegemaran ramai ni. Pujaan hati kanda. Ramai yang dah mula jatuh hati dengan lakonan Remy Ishak dan Mira Filzah.

Ditambah pula dengan kehadiran watak-watak sokongan yang sentiasa menceriakan setiap episod drama ini.

Recap Episod 16

Episod kali ni, Danny bawa Tiara pergi bercuti dekat cameron highland. Memang sweet lah diorang ni.

Danny bagi ruang untuk Tiara kenal dia dan maafkan kesilapan yang dia telah lakukan.

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 16 FULL

Nenek dan Atok Danny dah tahu dia dah kawin dengan Tiara.

Atok dia macam tak kisah, tapi nenek dia tu. Over sungguh. haha
sayang nadine lah katakan. hehe

dari sedutan, ada scene Danny buat dinner dengan Tiara.
Nak pujuk tiara lah tu. hehe

Bagi yang terlepas, korang boleh layan dekat bawah ni ya.





Tekan f5/refresh kalau episod penuh tak keluar ya.
admin dah update dah.

Jom layan promo epsidod 16.



Kalau korang nak tengok episod penuh, korang boleh tengok di sini - Pujaan Hati Kanda Episod penuh.

Post a Comment

0 Comments