Recents in Beach

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 17 FULL

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 17 FULL. Malam ni rasanya banyak bercerita pasal keluarga Danny lah pula. Sebab banyak episod dah cerita pasal keluarga Tiara.

Danny kena jumpa dengan Atok dan Nenek dia. Pasti Nadine akan report dan hasut nenek danny punyalah.

tak sabar nak tahu apa jadi malam ni.

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 17 FULL


dengarnya...

Tiara bakal di madukan dengan Nadine ?

Seriusly !

Recap Episod 17

Betullah sangkaan aku, Atok, nenek dan Nadine gi serang rumah Danny. Nasib baik Tiara ada dalam bilik.

Penat juga tengok diorang bertekak tadi. hahaha

tapi last-last, nenek bagi pilihan dekat Danny.

Jadikan Nadine sebagai madu kepada Tiara.

Fuhh..

nak tahu tak apa jawapan danny ?

korang layan lah dekat bawah. hehehe

Jom like page >> Drama Malaysia << untuk live streaming.

Episod 17



**Tekan F5/ refressh kalau video penuh tak keluar.
** admin dah update link baru dah .

Sebelum tengok full, meh tengok promo episod 17 pujaan hati kanda.



Bagi yang nak tengok episod penuh, korang boleh layan di sini- Pujaan Hati Kanda FULL Episode.

Selamat menonton !

Post a Comment

0 Comments