Drama Pujaan Hati Kanda Episod 18 Full. Malam ini akan bersambung lagi drama yang menjadi bualan orang ramai sekarang ini. Kali ini dah masuk episod yang ke lapan belas dah. kejap jer kan rasanya.

Agak-agaknya apa yang akan berlaku dalam episod kali ini ya ?

Recap Episod 18

Episod kali ini banyak adegan sweet pasangan baru berkahwin ni. Dalam episod ni juga, viral berita mengenai Danny putus tunang dengan Nadine dan mendapat respond yang kurang enak dari netizen.

Tiara pula sudah mula berfikir yang bukan-bukan. Tak tahulah dia mampu tahan atau tidak.

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 18 Full

Dalam episod ni juga, Pali , Kak Su Dan Reena muncul kembali. Memang meriah lah episod kali ni. Danny pula tak habis-habis dengan pick up line dia dekat Tiara.

Kemain sweet lah.. hehe

dah-dah, aku tak mau cerita banyak, korang layan dekat bawah ni ya.

Bagi yang terlepas untuk menonton episod ini, korang boleh layan dekat bawah ni ya.

👇👇




Kalau korang nak tengok full episod drama pujaan hati kanda ni, korang boleh layan di sini - Pujaan hati Kanda Full .


Post a Comment

Previous Post Next Post