Recents in Beach

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 21 FULL

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 21 FULL. Danny terkena masalah baru pula kali ini. Nadine + Tiara + Fati bergaduh. Fuhh bingit telinga melayan diorang bertengkar. hahaha

Danny akhirnya dapat maklumat yang sebenar mengenai apa yang dialami sebelum ini. Siapakah dalang disebalik kontroversi ini? itu kena tengok sampai habis lah kan.

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 21 FULL

Nadine kemudian minta maaf dekat Tiara. Dia officially move on dengan danny. So sekarang ni masalah utama Tiara adalah Fati.

Korang tengok sambungan diorang gaduh dekat bawah ni.. seriusly lawak.. hahaha

Tarikh Tayangan : 17.1.2019
Masa : 7pm
TV3.

Bagi yang nak tengok episod 21 ni, korang boleh layan dekat bawah ni tau.

👇👇



tekan f5 /refresh kalau video penuh tak keluar ya.

Untuk nak tengok episod penuh cerita ni, korang boleh layan dekat sini - Full Episod Pujaan Hati Kanda.


Post a Comment

0 Comments