Drama Pujaan Hati Kanda Episod 23 FULL. Yeay dah masuk hari Isnin ! haha mesti ramai yang tak sabar nak tengok drama ni kan. Agak-agak apa yang akan jadi pada Tiara dan danny kan.

Recap Episod 23

Nenek dan Atuk mula serabut dengan Fatimah. Mana taknya orang gaji diorang disuruh jaga Iqy. Manalah diorang tak bising kan.

Pali pula sibuk nak ajak Nadine putuskan hubungan Tiara dan Danny, tapi nasib baiklah Nadine dan Move on, jadi plan dia gagal lah.

nak tahu tak apa yang jadi lepas tu? korang tengok dekat bawah nanti ya.

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 23 FULL


Tarikh: 21.1.2019
Masa: 7pm
TV3

Bagi yang terlepas episod hari ini, korang boleh layan dekat bawah ni ya.





Jom like page >> Drama Malaysia << untuk info drama terbaru untuk anda !

Bagi yang nak menonton episod penuh, korang boleh tengok di sini - Pujaan Hati Kanda Episod Penuh.

Post a Comment

Previous Post Next Post