Drama Pujaan Hati Kanda Episod 28 (Final) Full. Malam ini akan berlangsungnya episod akhir pujaan hati kanda. Alah dah nak habis dah kan cerita ni.

Dalam episod kali ni, Banyak yang akan berlaku. Antaranya adalah Datuk dan Nenek berbaik semula dengan Danial selepas sekian lama.

Danny kawin dengan Fatimah ?

hahaha rasanya tak sebab Fatimah tu kan isteri orang jadi mestilah dia balik pada suami dia.

Reena pula ?

Masih marah pada lelaki atau dia telah berjumpa dengan lelaki kacak bernama kasyah sebagai penyeri hidup dia ?

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 28 (Final) Full


Kalau nak tahu lebih-lebih, kenalah tengok episod akhir ni malam nanti.

Tarikh Tayangan : 28.1.2019
Masa : 7pm
TV3

Ada yang nak live streaming tak ?




Tekan f5/refresh kalau episod penuh tak keluar ya.

Korang like page >> Drama Malaysia << ni untuk live streaming ya.

Bagi yang nak tengok malam nanti, aku akan kemaskini sebelum jam 9 malam nanti. Sama juga kalau korang nak update terkini dari kami, sila like page di atas yer.

Kami sentiasa kemaskini info terkini di sana.

Selamat menonton !

Post a Comment

Previous Post Next Post