Drama Senafas Rindu Episod 4 FULL

Drama Senafas Rindu Episod 4 FULL. Dalam episod kali ini boyfriend viviana datang lagi berjumpa dengan dia. Kali ni dia cuba pujuk viviana untuk kembali kepada dia.

Tapi nasib baiklah ada Fariz yang boleh cover line masa tu. Terus dia jadi hero selamatkan viviana dari mamat tu. hehe

kemain seronok si fariz bila dapat jumpa dengan viviana. haha

Drama Senafas Rindu Episod 4 FULL


korang nak tahu apa yang jadi lepas tu ? jom kita tengok dekat bawah ni ya.

Tarikh Tayangan : 8.2.2019
Masa : 10pm

Episod 4 FULL




#Link2 - Astro Gempak - Episod 4 Senafas Rindu.

Anda dah tengok episod sebelum-sebelum ini? kalau belum, anda boleh tengok di episod penuh senafas rindu . Selamat menonton.

Post a Comment

0 Comments