Episod Akhir Drama Nur 2 (Episod 15)

Episod Akhir Drama Nur 2 ( Episod 15 ). Ramai yang tak sabar menanti kesudahan cerita ni. Apa yang jadi kepada madi, Nur, Ecah , ustaz adam dan lain-lain.

Dalam episod sebelum ini, Madi memang makin jahat. Sanggup dia lempang mak dia sendiri. Katanya dalam episod akhir ini, dia buat satu lagi perkara yang tak munasabah.

Kalau nak tahu kena tunggu malam ni lah kan.

Episod Akhir Drama Nur 2 (Episod 15)

LIVE Streaming !

Korang nak tengok live ke tak ?

Kalau nak , korang like page ni ramai-ramai tau >> Drama NUR  2 << Kalau ramai, aku share live streaming ya.




EPISOD 15 FULL






P/s : refresh banyak kali kalau video full tak keluar.

Semoga cerita ini berakhir dengan jayanya. hahaha lepas ni tak perlu nak kecam-kecam diorang lagi dah an. hehehe .

Selamat menonton !

Post a Comment

0 Comments