Tonton Drama Nur 2 Episod 14 Full. Hai guys, ni merupakan episod kedua terakhir untuk drama NUR 2. Jadi rugilah kalau korang tak tengok. Dengarnya dalam episod kali ini, Madi mengamuk gila-gila.

Haaa, kalau nak tau, kenalah tengok dekat bawah ni.

Sinopsis Episod 14


Belang Hamadi mula terlihat jelas di mata Aisyah. Mak Ecah pula cuba bawa kembali Ecah, Tapi dihalang oleh Madi. Memang menjadi sungguh scene dia tarik mak dia tu. hehehe

Tonton Drama Nur 2 Episod 14 Full


Juita tu korang tak perlu cakaplah. Dia terus mengejar Adam dalam usahanya untuk menjadikan Adam suaminya.

Adakah Adam akan termakan dengan pujukan Juita tu ?

Episod 14 Full






Cerita Nur 2 ni nak habis dah, korang tak LIKE pun page admin kan.
Jom lah like page admin.

kalau sudi, Like page ni >>  DRAMA NUR 2  << ya.

Terima kasih semua.
Tunggu malam ni dekat page atas ni ya, kita tengok episod akhir sama-sama.

Selamat menonton.

>> Episod 13 <<


Post a Comment

Previous Post Next Post