Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2019 [23.6.2019]

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2019 [23.6.2019]. Memasuki musim kedua, I can see your voice malaysia akan bermula hari ini. Pasti ramai yang tak sabar untuk tengok episod pertama malam ini.

Untuk episod pertama, Artis undangan untuk malam ini adalah Hael Husaini. Boleh ke hael meneka dengan betul sama ada penyanyi suara sebenar atau penyamar? kalau nak tahu, kena tengok cerita ni lah.

Tarikh : 23.6.2019
Masa : 9 pm

Siaran langsung di page - ICSYVMY2

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Episod 1


Untuk pengetahuan anda, musim 2019 ini, I can see your voice akan ada seorang hos baru yang akan bergandingan dengan Syuk hotfm tau. Siapakah gerangan dia? hehe Sean lee lah jawapannya.

Selain dua orang pengacara, akan ada juri tetap dan juri jemputan yang akan membantu artis jemputan untuk membuat keputusan. Antara yang tetap adalah Sealan paul, Jihan Muse dan Mark adam.

Memang meriah setiap kali stage I can see your voice kali ni kan.

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2019 




p/s : live streaming dah update tau, tolong refresh banyak kali sampai live keluar ya.

Jom join group >> Saluran Live << untuk live streaming.

Tak sabar nak tengok episod 1 ni kan. hehe Korang tunggu tau. Selamat Menonton.


Post a Comment

0 Comments