Tonton I Can See Your Voice Malaysia 2019 Episod 2

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Episod 2. Semalam telah ditayangkan episod kedua i can see your voice malaysia musim kedua. Admin pun ada share live streaming kan semalam. Korang tengok ke tak ? hehehe Episod ni memang best dan lawak sebab artis dengan hos pun sama naik kelakar dia. haha

Tetamu jemputan untuk minggu ini adalah Khai Bahar.  Korang tahu, dia awal-awal dah teka salah. hahaha sedap gila mamat tu menyanyi dia kata penyamar.

macam-macam berlaku semalam. rugi kalau korang tak tengok. hehe

Tonton I Can See Your Voice Malaysia 2019 Episod 2


Dua penyiasat jemputan turut memeriahkan episod kali ini iaitu Intan Najuwa dan juga Ismail Izzani. Diorang pun lawak semalam. ahaha

Bagi korang yang terlepas, jangan risau. Anda boleh layan di bawah ni ya.

Syuk, Sean Lee, Jihan dan Mark Adam pun lebih kurang juga. Tak pernah tak lawak. Ada jer benda yang nak menyakat peserta dan artis jemputan. hehe

Kalau nak tengok episod 1, korang boleh tengok di sini -> Episod 1

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Episod 2

Tarikh Tayangan : 30.6.2019
Masa : 9 pm
TV 3



Amacam, puas hati tak dengan pilihan-pilihan khai bahar malam ni. hahaha Apsal banyak yang tak kena ni. haha

Kalau korang tak tengok lagi, pi lah tengok. memang lawak habis. Tak sabar pula nak tengok episod 3 minggu depan. Siapa pula artis jemputan untuk minggu hadapan, kita tunggu sama-sama ya.

Oh ya, admin nak ajak korang like page >>  ICSYVMY Live << untuk live streaming setiap minggu tau. Rugilah kalau korang tak tengok live kan.

Selamat menonton.

Post a Comment

0 Comments