Tonton I Can See Your Voice Malaysia 2019 Episod 5 FULL. Untuk minggu ini, ramai cakap lawak gila. Haha Kelakar tengok gelagat Syamel cari penyanyi sebenar kan. hehe

Untuk minggu ke 5 ini, tetamu jemputannya adalah Syamel, Hefny dan Fizie Hot fm. Memang meriah set kali. Peserta-peserta pun kali ni lebih susah untuk diteka. Semua suara macam sedap.

Selain dari syamel, fizie dan hefny , penyiasat tetap untuk program ini turut dibintangi oleh Jihan Muse, Sealan Paull  dan Mark Adam.

Tonton penuh episod 4 di sini.


Tarikh : 21.7.2019
Masa : 9 pm

Korang rasa syamel berjaya atau tak meneka penyanyi sebenar dalam episod kali ini? kalau nak tahu, korang kenalah tengok dekat bawah ni ya.

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Episod 5






Tonton siaran langsung di sini - KLIK SINI.

Jom join fans ICSYVMY yang lain di page ni >> ICSYVMY2 << Korang boleh layan live sekali tau.

Lepas tengok episod ni, terus rasa tak sabar nak tunggu minggu depan. Agak-agak siapa pula tetamu jemputan nanti ya? hehe

Rahsia.. hehehe

Nanti kita share ya.

Selamat menonton.




Post a Comment

Previous Post Next Post