Tonton I Can See Your Voice Malaysia 2019  Minggu 6 FULL. Semalam telah ditayangkan seperti biasa rancangan I Can See Your Voice Malaysia 2019. Dah masuk minggu ke 6 dah rupanya. Dengar kata, episod kali ni memang masuk air. Betul ke?

Minggu ini kita ada tetamu jemputan yang merupakan seorang penyanyi terkenal dan isteri kepada salah seorang penyampai radio hot fm. Korang nak tahu tak siapa dia ? Dia adalah Siti Sarah isteri kepada Shuib.

Tonton I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 6 FULL


Hahaha awal-awal lagi orang dah standy sebab ramai tahu yang sarah ni jenis happy dan sporting kan. Mesti episod kali ni best.

Selain itu, kita ada juga Remy Ishak dan juga Janna nick sebagai pembantu penyiasat. Dua-dua orang ni pun jenis sporting dan tak hambar.

Tarikh : 28.7.2019
Masa : 9 pm

Bagi anda yang terlepas episod ini, boleh layan di bawah.

Tonton I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 6 FULL




Jom like page admin >> ICSYVMY 2 << untuk live streaming.

Tonton Episod ke 5 di -  sini .

Amacam, best tak episod kali ni? Tahniah buat Siti Sarah sebab berjaya meneka penyanyi sebenar. hehehe kiranya setakat ini hanya dua tetamu undangan yang gagal meneka dengan betul.

Lepas tengok episod ni, rasa tak sabar nak tengok siapa pula tetamu undangan minggu depan kan. hehe. Korang rasa siapa pula agaknya?

Nak tahu siapa, kita tunggu minggu depan. hehe

Selamat menonton.


Post a Comment

Previous Post Next Post