Tonton I Can See Your Voice Malaysia 2019 Episod 3. Nabila Razli bikin kecoh dalam episod kali ini? Semalam, rancangan ini menemui penonton untuk minggu ke 3. Dalam episod kali ini ada tetamu jemputan bernama Nabila Razali. hehe

Memang kecoh dan lawak. Adakah Bella berjaya meneka penyanyi sebenar atau penyamar dalam episod kali ini? Jom tengok dekat bawah ini.

Selain Bella, ada dua penyiasat jemputan yang turut memeriahkan malam ini. Mereka adalah Amelia Henderson dan juga Afieq Shazwan. Memang bising dan yang paling penting penonton suka episod kali ini. Memang terbaik.

Tonton I Can See Your Voice Malaysia 2019 Episod 3


Bagi yang terlepas episod minggu ini, boleh layan dibawah.

Yang paling best minggu ni adalah penyiasat-penyiasat. Diorang ni memang masuk air. lawak. Tapi diorang punya hint tu banyak yang betul untuk episod kali ni.

Korang tak percaya? pi tengok! haha

Tonton I Can See Your Voice Malaysia 2019 Episod 3


Tarikh : 7.7.2019
Masa : 9pm

Selamat menonton.


Betul tak apa yang aku cakap. hehe

Rugikan kalau terlepas episod kali ini. hehe Kalau dah tengok, tolong share sekali ya.
Terima kasih.

Jom like page >> ICSYVMY << untuk perkembangan terkini dan live streaming tau !

Syuk dan Sean lee pun semakin serasi. Diorang pun dah pandai kawal penonton dan tarik perhatian penonton dengan lawak-lawak diorang. Jadi tak stress sangatlah kan bila tengok program ni.

Tak sabar nak tengok minggu depan pula macam manakan. Siapa pula tetamu undangan diorang? Kita tunggu promo minggu depan ya.

Selamat menghayati sambil menonton hehe.





Post a Comment

Previous Post Next Post