Tonton I Can See Your Voice Malaysia 2019 Episod 4 FULL. Rancangan yang semakin digemari ramai ini semakin meningkat popularitinya. Minggu ini, sekali lagi mereka menyediakan program yang menarik untuk tontonan penonton.

Dalam minggu ke empat, I can see your voice versi malaysia ini dimeriahkan dengan kehadiran 3 tetamu jemputan yang mana terdiri daripada Datin Alyah, Awal Ashaari dan juga Marsha Milan.

Awal dan Marsha menjadi penyiasat jemputan bersama dengan Jihan Muse, Sealan Paul dan Mark Adam. 5 orang ni sudah cukup buat kecoh dalam set semalam. hehe


Tonton I Can See Your Voice Malaysia 2019 Episod 4 FULL


Ditambah pula Juri jemputan Datin Alyah yang diberi keutamaan untuk memilih siapa penyanyi sebenar atau penyamar.

Tarikh : 14.7.2019
Masa : 9 pm

Bagi yang terlepas boleh layan dibawah ini ya. rugi kalau tak layan. hehe

Tonton I Can See Your Voice Malaysia 2019 Episod 4 FULL




Amacam, best tak episod kali ni. haha kesian dekat Alyah, konfius nak piih siapa penyanyi sebenar kan. haha

yang membantu pun macam tak membantu ja.. haha

Agak-agak- dia dapat tak teka siapa penyanyi tu. hahaha aku dah tau, tapi tak mau bagitau korang. korang tengok sendiri lah ya. hehe

Jom like page >> ICYVMY FANS << untuk live streaming dan info terkini program ini.

Agak-agaknyalah siapa pula tetamu jemputan minggu depan. Harap dapat yang lagi best dari sebelum-sebelum ni lah kan. hehe

Selamat menonton.



Post a Comment

Previous Post Next Post